Om Travel Master Sweden

Teresa Svensson

Född och uppvuxen i Malmö, dock med starka rötter från Marstrand, Bohuslän där jag numera bor. Har jobbat inom resebranschen sedan 1990 och det är med stor spänning jag följer alla de förändringar som sker. En kvinna sa till mig en gång: Förändringar är till det bättre, annars hade det inte hetat FÖRändringar... Ledig tid spenderar jag gärna på golfbanan, på havet, i skidpisten eller annan utomhusaktivitet. 


Travel Master Sweden AB

Mjölkekilsgatan 6, Box 24 442 66 Marstrand

Travel Master är en privatägd resebyrå med stark koppling till svensk idrott

Travel Master är en privatägd resebyrå med stark koppling till svensk idrott. Vi på Travel Master sätter stor ära i den personliga servicen och vår styrka ligger i vårt personliga engagemang för just dig och ditt företag. Vi specialiserar oss på konferensarrangemang som vi skräddarsyr från början till slut. Vi kommer med kreativa arrangemangsidéer till vettiga priser och TILLSAMMANS skapar vi unika upplevelser och möten som är anpassad utifrån dina förutsättningar.

Vi tar dig, om du så önskar, till lite mer exklusvia platser på jorden. Vill du t.ex. spela golf på Pebble Beach i Kalifornien mellan konferenspassen, träffa Marcus Ericsson på INDY500, ordna en matlagningsaktivitet på Capri eller gå på pizzakurs i Rom, så fixar vi det. Men vi gör också enklare arrangemang, som att arrangera en bouleturnering på Jylland, cocktailprovning i Amsterdam eller varför inte ta med dina affärsvänner på konferens i svenska skärgården.

Önskar du förgylla er konferensresa kan vi även hjälpa till med idrottsprofiler, underhållare eller föreläsare.

Om behov finns följer en värd med från Travel Master för att ta hand om all logistik så att du kan fokusera helt på ditt sällskap. Alla deltagare får personliga färdhandlingar inför resan och önskar du hjälp med direktfakturering till dina kunder så löser vi självklart det. 

ÄGARSKAP

Travel Master Sweden är en privatägd resebyrå med 18 delägare som alla är väldigt passionerade och erfarna resenärer. Tillsammans har de varit i nästan alla världens länder!